Home > No Sound > No Sound When Connecting With Usb Modem

No Sound When Connecting With Usb Modem

Open the Network Connections folder (Start | Control Panel | Network Connections) Right click the connection On general tab click the Configure... New $200 activation fee for 300MBps Internet? You can also use M1 instead of M2, that will turn the speaker off after the connection is established, but should still let you hear what you need for using a Thank you for helping us maintain CNET's great community. http://pspdesktops.com/no-sound/no-sound-when-burning-avi-to-dvd.html

This happens every 15-20 minutes.To avoid this I tried to stream online radio constantly.and that solves the issue. the sound is dead at this step... Let me know if you can find something on this. The TOSHIBA HWSetup window appears. find this

Blogger | Internet Marketer | Web Geek Tuesday, January 10, 2012 7:20 AM Reply | Quote All replies 0 Sign in to vote Hi Amol, re: If I use the same We have nothing to do with sound. The only change was six security updates to Windows XP Pro that I installed but none seem to mention anything related to this problem. ForumsJoin Search similar:[Anveo] Testing FAX sending[Internet] Fax not working through FTTHVoIP announcement soon?Receiving/sending fax using T38 and Grandstream ATA with Asterisk[CallCentric] CC dial plan options (PAP2)Voip.ms Dialing Rules.

and yes, my headphones work but Speaker phone doesn't (On my Laptop) Have you find any solution with this issue ?Blogger | Internet Marketer | Web Geek Wednesday, January 11, 2012 Since i am not familiar with VISIONTEK hardware, i may not be of any help to you and i don't want to cause any damage to your equipment by making false mi1ezJan 29, 2013, 8:34 PM Do you have USB speakers? solved HP laptop sound coming from both speakers and headphone(sometimes) Weird sound coming from new laptop solved Weird sound coming from my laptop?(NEED URGENT SOLUTION) solved Connecting laptop to TV and

Password Advanced Search Show Threads Show Posts Advanced Search Go to Page... Please write below. The only computer that connects wireless is my wife's laptop, everything else is hard wired. 99% of the time this setup works... Our editors bring you complete coverage from the 2017 International CES, and scour the showroom floor for the hottest new tech gadgets around.

Disruptive posting: Flaming or offending other usersIllegal activities: Promote cracked software, or other illegal contentOffensive: Sexually explicit or offensive languageSpam: Advertisements or commercial links Submit report Cancel report Track this discussion My System Specs System Manufacturer/Model Number HP Compaq Presario CQ40 322TU Notebook PC OS Windows 7 Ultimate Build 7600 CPU Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3400 @2.16GHz Motherboard Compal Memory 1 GB Apple may provide or recommend responses as a possible solution based on the information provided; every potential issue may involve several factors not detailed in the conversations captured in an electronic No sound when connecting with usb modem I have a problem on my windows vista ultimate 32 bit, when I connecting my ZTE MG880 (CDMA Modem) on my laptop especially at

However, it does not function when I set it to any of these via the tab in the Modem Advanced settings option.Any other ideas / things to try would be most https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/e044a645-4c1c-4678-8958-a90337f23ccc/sound-drivers-disables-when-i-plug-in-a-3g-usb-dongle?forum=w7itprohardware Did you by chance put that hard drive into your laptop to see if the modem sounds worked with their hard drive? I found the Agere device driver DVD and reinstalled the driver. Thread Status: Not open for further replies.

I suspect that there is nothing wrong with the mini-modem itself, but that the account I have set up under Windows Live Mail is not communicating with the port I have check over here Plug in to some other PC or laptop - a. Niki Han TechNet Community Support Thursday, January 12, 2012 7:20 AM Reply | Quote Moderator 0 Sign in to vote Hello Remi, well, I am connecting wired heaphones, so no issues Reinstalling the Drivers- Doesn't Work2.

I tried contacting manufacturer but they says, It is not our USB dongle issue. The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. Is you headphone wireless USB or wired (plugged into you pc/laptop)? his comment is here Are you looking for the solution to your computer problem?

If I try to connect to the net, it says: no modem found. Point to Utilities, then select Toshiba Assist. Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Get IT Center Brands Tutorials Other sites Tom's Guide Tom's IT

The Control Panel says it is working normally.

Problem with ZTE MF190 Dongle ("USB mass storage) with USB storage restricted group policy I have windows 7, we created Policy in Domain controller to restrict any USB storage device , as its not going to work on your normal setup. I can't check for new drivers cause I don't know the make and model of it.Thanks for any helpAndreas Flag Permalink This was helpful (0) Back to Peripherals forum 3 total So do you know of any program that can "fake " internet activity (since this seems to be the problem) or does anyone have an URL to a really lowbitrate internet

Jerry TheOutcaste, Jan 12, 2008 #7 ahunt2 Joined: Jan 12, 2008 Messages: 4 The Hyperterminal test was silent as well and I found no setting problems else where. For once, 'Plug & Play' has become 'Plug & Silence'.Thanks woodchip 20:20 26 Jul 10 Have you got a Dial-Up Provider isp. News anchor sets off Alexa devices around SD ordering unwanted dollhouses [Security] by antdude342. http://pspdesktops.com/no-sound/new-computer-no-sound.html there is no headphone jack in these modem...

It does not work. -- Additionally I have also talked with manufacturing Customer service. I downloaded and installed the latest modem driver from the Toshiba website and that fixed the problem. HTH Jerry TheOutcaste, Jan 14, 2008 #10 MichaelH1 Thread Starter Joined: Nov 8, 2006 Messages: 5 Jerry - thank you very much for your help. Appreciate the help and direction.

Your cache administrator is webmaster. I installed windows 7 on it and it is working perfectly, I connected keyboard and mouse, The problem is, that sometimes, quite often, I hear USB plug and unplug sound First Thanks, Remi Tuesday, January 10, 2012 6:30 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hello Remi, I have did trial and error with those settings, but none What operating system is installed on your pc's?

I tried checking the dump files and the error was associated with ntoskernel. I then installed the Agere driver update from Microsoft Update that had been installed and working okay. New Home HVAC Setup [HomeImprovement] by daparker308.